Veure les darreres entrades:

El propers dies 21 i 22 de Juny a la sala D’actes de la biblioteca, es farà un curs de manipulador d’aliments. El preu del mateix es de 35€ amb un màxim de 20 alumnes.

El curs l’imparteix  BRM Previform, S.L. (entitat Autoritzada per a atorgar l’acreditació en manipulació d’aliments pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya inscrita amb el núm. de registre REFMA 169/CAT)

Les inscripcions es faran al Punt TIC, C/Ramon y Cajal, 17 de Deltebre. Si esteu interessats en la realització d’aquest curs us heu de posar en contacte amb el Punt TIC el més aviat possible ja que el nombre de places és limitat, i s’aniran agafant les inscripcions per ordre d’entrada fins que s’arribarà al nombre màxim d’alumnes.

És molt important que sapiguem la conservació i manipulació dels aliments per evitar transmetre bacteris e infeccions.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441