Veure les darreres entrades:

[vimeo id="23362308" width="615" height="356"]

Segur que més d’un es va quedar sorprès amb la primera part del Menú Degustació 2011 de Les Moles, però a partir d’ara, ja es pot començar a menjar!

Seguint l’homenatge que Les Moles fa al nostre territori, aquesta segona part del menú compta amb plats que sempre se’ls hi ha donat la volta, però sobretot, combinant productes que tenim a l’abast en les nostres terres.

Comencem amb una amanida de verdures, anguila fumada i oli d’oliva ecològic d’Ulldecona, i ens podem trobar amb plats que ens recorden als de tota la vida, com mandonguilles de tonyina de l’Ametlla de mar, que té un aspecte molt paregut a les tapes de mandonguilles que sempre ens han servit, fins a una foie en escabetx amb pols de carquinyolis.

L’any passat, M6 Arquitectura, va dissenyar l’entrada de Les Moles, i en homenatge, han passat aquest disseny al plat, amb un postre amb sabors de les plantes aromàtiques que hi ha i amb els mateixos colors i textures, tot per veure i provar. A més, amb aquest menú d’homenatges al nostre territori, també hi ha un lloc per a El Matarranya i El Maestrat, amb els formatges “L’Escresola” i de Catí, i també per al coc en massana que li feien les seues iaies.

Finalment acabem com hem començat, amb xuxeries, i quan es demana la nota, ja es pot tancar el cercle!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441