Veure les darreres entrades:

10 anys d’una festa donen per a molt, però per a més dona el que es pot fer amb l’arròs del Delta.

Però per fer una bona paella, primer s’ha de plantar l’arròs. Per això, aquest diumenge 12 de juny, tenim la possibilitat de plantar arròs al mateix Delta de l’Ebre. Des de fa 10 anys, Deltebre va iniciar les Festes de l’Arròs, on al juny i al setembre, tenen lloc la plantada i la sega.

Si vols sentir-te com un plantador, no dubteu en assistir a esta festa, ja que tindreu l’oportunitat de plantar l’arròs com es feia abans i gaudir d’una jornada plena de cultura, on no pot faltar la part gastronòmica amb paella, botifarres, pastissets i festiva amenitzada per Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

I si vos quedeu en més ganes, el 18 de setembre, no hi falteu a la festa de la sega!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441