Veure les darreres entrades:

Sempre hem sentit que som el que mengem, però primer que menjar, hem de sembrar. I molts, no sabem que tenim sembrats als nostres camps.

Per saber més sobre els nostres cultius, Joan Domènech, Tècnic Agrícola ASAC (Aliança per la Sobirania Alimentària dels Pobles de Catalunya), impartirà una xerrada sobre Transgènics i Sobirania Alimentària.

Per què no sabem que Catalunya i Aragó son dels principals productors de transgènics d’Europa, així que si voleu saber el que es cultiva, no hi falteu

Aquesta xerrada s’impartirà al Casal Cultural el Maset de Sant Carles de la Ràpita, el divendres 10 de juny a les 19:30h, organitzada per l’associació Arromangue-mos. Per a més informació, ho podeu fer a la seua pàgina de Facebook.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441