Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

Anem de tapes” celebra la seua tercera edició. Les jornades es desenvoluparan durant els mesos de juny i juliol

Per tercer any consecutiu Morella celebra les jornades gastronòmiques “Anem de tapes“. L’acte de presentació, que va tindre lloc ahir a la Llotja de l’Ajuntament de Morella, va congregar a molta gent demostrant la gran acollida d’aquesta iniciativa entre els veïns de Morella i la comarca dels Ports que ja es va veure en les dos edicions anteriors.

Enguany, un total de 17 bars i 11 restaurants formaran part d’aquesta iniciativa. Igual que en les anteriors edicions els bars ofereixen una tapa i una beguda per 2,5 €, i per cada consumició es col·locarà un segell de l’establiment en el “Tapaport” que una vegada completat amb 10 consumicions s’optarà al sorteig d’un viatge. Els restaurants, per la seua banda, ofereixen menús a base de tapes.

En aquesta edició hi ha la novetat de que no tan sols participen bars i restaurants de Morella, sinó que les jornades s’han fet extensives a uns quants llocs de la comarca dels Ports, com són Forcall, Herbers, Olocau o Cinctorres.

La regidora de Turisme, Sandra García va comentar que “es tracta d’una iniciativa totalment consolidada que cada any compta amb més participació“. Per la seua banda el president de l’Associació d’empresaris turístics, Jorge García, va incidir en la importància d’aquestes jornades per al sector turístic.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441