Veure les darreres entrades:
Escrit per Alicia Coscollano

Antonio Lorenzo inaugura la remodelació del mercat municipal. L’actuació a l’edifici històric ha comptat amb un pressupost que s’eleva a 2,5 milions d’euros.

Amb el mercat municipal ple de vinarossencs que havien volgut presenciar la inauguració de la remodelació d’aquest espai històric de la ciutat, el subdelegat del govern, Antonio Lorenzo, i l’Equip de govern en funcions assistien a la inauguració oficial el passat divendres acompanyant, així als comerciants, que han ultimat durant els últims dies tots els detalls dels punts de venda, en els que només queda incorporar els productes frescos i autòctons.

Lorenzo afirmava que el mercat podia oferir a la ciutadania “lànima dels pobles“. “Vosaltres teniu l’oportunitat, tots els que esteu en aquest mercat treballant, d’oferir la vostra ànima perquè sou els que conformeu el nucli, el més important de la ciutat, que és el comerç, el que dóna capacitat de generar riquesa i il.lusió”. Lorenzo incidia en que la quantitat econòmica invertida pel govern central, que s’eleva a 2,5 milions d’euros, una xifra que s’ha unit “a la sapiència important de l’Ajuntament a l’hora de decidir que aquesta era una obra important en la d’invertir “.

Per la seva banda, l’alcalde en funcions, Jordi Romeu, agraïa al subdelegat del Govern durant l’última inauguració corresponent a aquesta legislatura les inversions realitzades “pel govern d’Espanya que presideix José Luis Rodríguez Zapatero, i ho dic en veu alta”, una remodelació que se suma a la millora del carrer de Santa Rita, a la remodelació del Pirulí o l’actuació realitzada al passeig marítim, “estic orgullós del meu poble i estic orgullós del mercat”, afirmava Romeu, afegint que no volia oblidar a dos persones “especialment”, que han dedicat “reunions i reunions, dies i hores de treball al regidor de Comerç, Vicent Andrés Albiol, acompanyat per Juan Antonio Beltrán”. Ells, segons declarava Romeu, han realitzat tot el seguiment a les obres de remodelació d’un edifici emblemàtic per Vinaròs, com indicava Romeu, “el grau de satisfacció de veure el mercat és tan gran que el temps passa i el que queda, queda”. Un projecte “costós”

A més, el regidor de Comerç en funcions, Vicent Andrés Albiol, oferia una valoració del projecte de remodelació, “em venen al cap tots els moments, tots els instants que hem passat en el mercat, que van començar abans d’aquesta legislatura, amb un projecte redactat fa més de 4 anys “. Albiol reconeixia el “costós” de la materialització del projecte, realitzant un repàs a totes les etapes “amb dificultats” que s’han anat superant fins que la remodelació s’ha fet efectiva. Albiol afirmava que “em quedo amb el moment d’ara, la culminació d’es projecte tants anys treballat i absolutament necessari per al comerç local”. “Pensem que ha valgut la pena”, apuntava.

En aquest sentit, el president de l’Associació de Comerciants del Mercat, Ángel Martínez, mostrava la seva satisfacció pel resultat final amb la implantació de les parades, i desitjava que els fossin els comerciants els que a partir d’ara donin un impuls al mercat amb el servei ofert als usuaris, “estàvem ja una mica farts d’escoltar que a Benicarló ia Tortosa tenien un bon mercat, ja estava bé la cosa. Ara tenim un mercat com ha de ser, ja estava bé “, afirmava, instant als venedors a impulsar el mercat a través del tracte donat als futurs clients.

L’espai, totalment restaurat, hi ha a la terrassa interior les antigues granotes que decoraven la font de la Mera, tal com va avançar en el seu moment el regidor responsable de l’àrea, Vicent Andrés Albiol, figures que aporten un apunt entranyable de la història de la ciutat.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441