Veure les darreres entrades:

Escrit per Comarquesnord.cat

La passada setmana la consellera de Turisme, Belén Juste, inaugurava el laboratori de cuina de l’Invat.tur, una aposta per l’I+D+i en el camp de la gastronomia. Al temps, es celebrava la primera reunió del Consell Assessor d’aquest Laboratori, del que forma part el cuiner morellà, Roque Gutierrez. Junt a d’ell els restauradors en més prestigi de la Comunitat Valenciana, com Quique Dacosta, Alejandro del Toro, Javier Andrés, Bern Knöller, Kilo Moya, Josep Quintana, Pedro Salas, Javier Simó, Francisco Torreblanca, Agustín Platillero y Salvador Hernández.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441