Veure les darreres entrades:
Nota de premsa

L’escola d’hostaleria Via Magna, International School of Hospitality and Tourism -soci acadèmic a Espanya de César Ritz Colleges Switzerland i de Culinary Arts Switzerland, cuna del prestigi gastronòmic i hoteler mundial- va realitzar el 10 de juny l’acte de graduació de la primera promoció d’alumnes formats en els valors excel·lència, sofisticació, internacionalització, tradició, innovació acadèmica i tècnica, creativitat i prestigi.

Els alumnes d’aquesta promoció han comptat amb els millors professionals del sector com a professors a les noves instal·lacions d’última generació -situades a l’Edifici Seminari de Tortosa- amb un espai propi de treball per a cada un.

La formació ha inclòs una setmana formativa a Suïssa amb els nostres socis acadèmics i ha culminat amb activitats complementàries com la participació a fires on han fet demostracions, com Ebregourmet i Festast, assistència al Fòrum Gastronòmic Girona on van presenciar una conferència de Ferran Adrià, demostracions de professionals de l’alta gastronomia i van conèixer l’oferta i tendències de l’actualitat.

Finalment, les pràctiques externes han estat una part important de la formació i font d’experiències noves i enriquidores i les han realitzat a establiments com el restaurant Can Bosch (estrella Michelin) a Cambrils, Lasarte (Martín Berasategui) a Barcelona, Carles Gaig (estrella Michelin) a Barcelona, El Peregrino (Relais & Chateux) a Navarra, La Torre del Visco (Relais & Chateux) a Terol, entre altres.

La graduació va fer entrega als estudiants de la titulació pròpia de Via Magna, avalada per César Ritz Colleges Switzerland, que certifica la formació complementària rebuda més enllà de les matèries curriculars homologades i que els obre les portes a la prestigiosa escola Suïssa.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441