Veure les darreres entrades:

Aquest dimarts i dimecres dia 14 i 15 de Juny es celebren les Jornades Enogastronómiques  dedicades per als professionals del sector turístic de Sant Carles de la Ràpita.

Arrel de l’incorporació de Sant Carles de la Ràpita com a Destinació per la promoció de producte gastronómic “Saborea la Ràpita”, s’ha decidit realitzar unes Jornades Enogastronómiques a càrrec d’en Pep Palau reconegut assessor gastronòmic on es treballaran amb taules de gastronomia d’on surtirán 5 paquets turístics que es comercialitzarán mitjançant la plataforma de Saborea Espanya i el portal Mucho Viaje.

En aquestes Jornades participaran els membres del Col·lectiu de Cuina i el socis de l’Estació Nàutica. Aquests paquets també es podran comercialitzar al portal de l’Estació Nàutica (www.enlarapita.com)
  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441