Veure les darreres entrades:

La crisi dels cogombres que ha provocat l’alerta sanitària a Alemanya i gran part d’Europa ha produït pèrdues milionàries als camps del nostre estat i de les nostres terres, per això, l’Associació gastronòmica Plat i Got de Tortosa, ha passat una circular a tots els seus membres, mes d’un centenar, als que anima a incloure el cogombre en les seus plats, aperitius i menús. Margaret Nofre, portaveu de l’associació, ha explicat que la idea és incentivar el consum del cogombre, amb l’objectiu de que aquesta crisi afecte de menor manera possible als pagesos i l’agricultura de les nostres terres.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441