Veure les darreres entrades:

Tots sabem que a Ca Massita no poden estar parats, pareix que tinguen puces al cul!, i si heu anat alguna vegada a visitar-los segur que heu provat la gran varietat de cocs que hi ha a l’aparador, nosaltres cada vegada que anem els tastem!

Per això, i el dimarts 21 a les 19h, en vespra de les Festes de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs, han organitzat el I Concurs de Cocs Tradicionals i de Nova Creació. Tant els cocs de tota la vida com la coca de tomata, la coca de Sant Joan, i tots els que ens han ensenyat les nostre iaies; i els cocs més atrevits i més innovadors, poden participar en aquest concurs, on hi haurà un premi per al guanyador.

El jurat estarà compost per uns grans devoradors de cocs entre els quals ens han invitat:

- Rosalia Orts Forner
- Dolors Cervera Roda
- Mira que bo!
- Juanjo Roda Martinez
- Jordi Beltran

Si vols participar, pots apuntar-te al event del Facebook de Ca Massita, i també al mateix establiment. Podreu portar el vostre coc a partir de les 17h a Ca Massita, situat a la Plaça 3 Reis de Vinaròs.

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441