Veure les darreres entrades:

[vimeo id="23629530" width="615" height="356"]

La Tinença de Benifassà és un indret de grans secrets, un paratge verge conegut per molt pocs. Aquest Parc Natural està compost per les poblacions de de la Pobla de Benifassà, Coratxà, Boixar, Fredes, El Ballestar, Bel i Castell de Cabres, i per accedir a la majoria es va per La Sénia.

Per accedir, seguim el riu que dona nom a la població, el riu Sénia, que separa Catalunya i la Comunitat Valenciana i arribem a la Font de Sant Pere, un antic molí fariner on encara roda el moli. Actualment s’ha restaurat i s’ha convertit en un encantador restaurant amb un espai chillout.

Entrem al Restaurant Font de Sant Pere, i de la mà del seu gerent, Fernando Piera, ens mostra com s’ha restaurat l’antic molí, i seguidament a la terrassa, on podem gaudir d’unes fabuloses vistes del riu Sénia, ens preparen carn a la pedra amb verdures, amb un toc de romer, collit a l’acte.

Però si vos heu quedat en fam, cosa que ens estranya, Tomàs, el cuiner, ens deixarà bocabadats amb l’espatlla de corder. Una espatlla de corder de Catí, també guarnida amb verdures i aromàtiques com el timó i el romer.

I després d’aquestos dos apetitoses receptes, toca un moment de relaxació al Chillout Sant Pere. Acompanyats d’ambient chill, Kiko, un especialista amb còctels, està preparat per fer-nos una Caipirinha, una Pinya Colada i finalment la seua especialitat, l’autèntic Gin Tònic. Amb aquest refrescant còctel, i a la vora del riu Sénia, acomiadem el programa

I ja sabeu, no dubteu de visitar el Restaurant Font de Sant Pere, un lloc ideal per a qualsevol celebració en plena naturalesa.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441