Veure les darreres entrades:

Un total de 15 cocs, 8 de tradicionals i 5 de nova creació, han participat al I Concurs de Cocs de Ca Massita.

Gent de totes les edats, i amb moltes ganes de tastar i deixar tastar les seues creacions, ens han portat cocs tan originals com un pastís d’orxata, o una coca de Sant Joan amb la forma de les Illes Columbretes.

Tampoc han faltat els de fruita de temporada, com la de cireres i els tradicionals de sardina o tomata. També, han participat coques de patata, originaris de València i “alosetes” de Xert.

En la categoria de Nova Creació, el coc més votat ha sigut per a Eli Angel Baca, amb un coc de taronja amb xocolata, i en la categoria de Tradicionals, per als “Amants de les Columbretes” amb la original coca de Sant Joan composta per les Illes Columbretes. I pel que fa a la Categoria infantil, els futurs pastisser Meritxell i Guillem han triomfat amb un coc ràpid. Tots els guanyadors s’han endut un lot amb utensilis per a fer cocs, segur que així no perden les ganes de pastar!

Volem agrair al Forn de Pa Ca Massita per haver-nos invitat com a jurat i a totes les persones que han fet possible aquest primer concurs, ja que ha sigut un plaer per la vista i sobretot per al paladar!

Podeu veure la galeria de fotografies al següent enllaç.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441