Veure les darreres entrades:

Escrit per Xavier Tena Vidal (3×4.info)

L’estudiant de cuina vilafranquí Luis Gargallo al costat dels seus companys de la selecció espanyola Wordskills de 2011, es van reunir a la localitat madrilenya de San Lorenzo del Escorial durant els passats 17, 18 i 19 de juny.

Cada un d’ells ja entrena durament en el desenvolupament del “test project” de cada skill, i durant aquests dies el programa d’activitats s’ha orientat al voltant de la prioritat d’enfortir l’equip i establir punts forts durant el període d’entrenament. Experts, caps d’equip, competidors i els seus tutors, han posat en comú durant aquests dies la millor de les seves disposicions per a tornar amb molts triomfs de Londres el proper mes d’octubre.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?
'