Veure les darreres entrades:
Plat i Got presenta durant la Mostra de Jazz, del 27 de Juny al 3 de Juliol les Jornades de cuina Cajún. Gastronomia que correspon a l’ètnia dels descendents de desplaçats franc-canadencs, expulsats de Acadia després de la incorporació dels territoris francesos a Canadà a la Corona Britànica, que es troba en la seva majoria a l’Estat de Louisiana. S’ha denominat des de sempre com una cuina rústica, fortament fonamentada en una preparació molt simple.

L’autèntic menjar cajún està format per tres plats: el plat principal, un altre fonamentalment d’arròs, pa de blat de moro, o un altre plat de cereal i el tercer conté algun tipus de verdura. Tot fusionat amb la gastronomia de les Terres de l’Ebre formant així una deliciosa barreja que podreu trobar als bars i restaurants de Tortosa, Bítem, Campredó, Jesús, Els Reguers i Vinallop. També el dia 27 de Juny a les 19h a la plaça de l’antic mercat del peix de Tortosa es realitzarà una rostida amb Pinxos Cajún i actuació de Jazz en directe per a tothom  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441