Veure les darreres entrades:

Durant el 25 i 26 de juny, es celebra a Cinctorres la Fira del Desenvolupament Sostenible, una fira que ja s’està consolidant al calendari. La filosofia d’aquesta es fer un equilibri entre l’home i la natura, amb productes reciclar, energies renovables, etc.

Així, durant aquest cap de setmana, al recinte firal de Cinctorres, hi hauran demostracions de treball artesanal, i també podrem visitar diverses exposicions al Museu dels Dinosaures i el Museu de la Faixa.

A part de la Fira, també hi haurà altres actes com un espectacle de Tir i Arrastre, el tradicional Ball de Sant Pere, el XXXI Certamen de Pintura Vila de Cinctorres, el Retaule acompanyat pels Majorals de Sant Pere i sopar i ball.

I com no, els actes gastronòmics tampoc podia faltar la gastronomia, amb demostracions de gastronomia a càrrec de l’Associació de Dones de Cinctorres.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?
'