Veure les darreres entrades:

El 2008, es va fer la I Fira de la Farinosa a Càlig, per donar a conèixer aquest dolç popular de Càlig que es fa per a Pasqua i des d’aleshores no ha parat de créixer.

Si volem tastar la famosa Farinosa, podem passar-nos pel forn de pa Bou Marín, on també ens ensenyaran a fer pastissets i croissants durant el dissabte i diumenge de tarde. Al forn de pa dels Germans Vives i també al de Sorlí podrem tastar i degustar el mencionat dolç. A més, al Convent de Clausura de les Monges Trinitàries, podrem tastar i comprar les pastes artesanes que elles mateixes fan, i si el que ens va és el vi, José Manuel Querol i la seua família ens inviten a tastar vi negre elaborat a Càlig, de les varietats Merlot, Syrah, Sauvignon i Tempranillo i també formatge parmesà.

Però no només de la Farinosa tracta la Fira, sinó que es recrearà als avantpassats castellonencs, i també les seues costums i tradicions, amb un ambient semblant a l’època medieval, on els diversos organismes i associacions de Càlig ens mostraran els seus productes gastronòmics, artesans i com vivien abans, a més de balls popular i falconeria.

Si voleu consultar el el programa de la Fira de la Farinosa que es celebra el 2 i 3 de juliol, feu clic al següent enllaç.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441