Veure les darreres entrades:

[vimeo id="25659585" width="615" height="345"]

Mentre esperem a Salvador Alcaraz, que arriba tard però amb excusa, ja que ve de comprar els aliments més frescos del dia, ens quedem contemplant i alhora sorpresos per la quantitat de premis que pengen de les seues parets, i també pel gran nombre de personalitats que han passat pel Langostino de Oro, però per a ell, el client més famós és el que entra tots els dies al seu restaurant.

Quan ja arriba, donem una volta pel Langostino de Oro i veiem la decoració marinera que fa honor al seu nom. Una vegada hem passejat pels salons, ens convida on es sent millor i on ha treballat tota la vida, als fogons. Salvador es disposa a mostrar-nos el menú per als mesos de juliol i agost, ja que a Vinaròs enceten les Jornades Gastronòmiques del Llagostí. I com no podia ser d’una altra forma, tots els plats tenen un ingredient comú, el llagostí.

Comencem amb una crema de meló amb broqueta de llagostins, i altres delicatessens com un còctel de llagostins amb làmines de polp macerat amb oli de carbó o pastís d’escórpora i llagostins amb melmelada de pimentons. I els postres tampoc es queden curts, ens vam quedar sorpresos amb el sorbet de fruites del bosc, vam ser els primers que el tastàvem i una mousse de torró, tot amb una increïble fusió de sabors que a pocs llocs recordem.

Al acabar el programa vam estar una estona amb ell, on ens va confessar alguns secrets de la gastronomia i de la seua vida, casi que es podria fer un llibre amb tantes experiències!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441