Veure les darreres entrades:

Qui no ha cantat mai “lo vi de Batea, lo vi de Batea“? En aquest famós municipi de la Terra Alta conegut pel seu vi, hi ha un al·licient més per poder visitar-lo, i es que durant el 2 i 3 de Juliol,  es celebra el XIII Mercat Medieval de Batea.

Si passeges pels carrers del poble, et recordarà al seu origen, ja que Batea es va fundar al segle XII, i encara queden molt de detalls que ens representen l’època medieval.

Durant aquest cap de setmana, Batea retrocedeix a l’època medieval amb un mercat amb artesans, actuacions de teatre, cercaviles, atraccions i jocs medievals, i l’actuació de Quico el Célio , el Mut i el noi de Ferreries amb el seu espectacle “Rondalla“.

Durant la fira també podrem fer una visita als diversos cellers, a més de la mostra gastronòmica i la degustació de productes casolans. I si voleu sentir-vos encara més en l’edat mitjana, podeu assistir al VIIè Sopar Medieval que es celebra el dissabte 2 de juliol a les 21:30h.

Per a més informació i consultar l’horari complet, podeu fer-ho al següent enllaç.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441