Veure les darreres entrades:

Sou uns fanàtics dels musclos? Deixaríeu plats plens de crostes? Si es així, no podeu faltar a la Festa del Musclo d’Amposta, que es celebra el proper diumenge 3 de Juliol a partir de les 11h al Passeig del Riu d’Amposta, junt al Club Nàutic.

Aquesta festa l’organitza l’Àrea de Promoció de l’Ajuntament d’Amposta junt a La Musclera, productors de marisc del Delta, on es repartiran uns 1000 kg de musclos al preu de 2€ la ració i acompanyada d’una consumició.

Així, es promociona i es dona suport als productes locals, i a més, els beneficis aniran destinats al Centre d’Acollida de Menors de les Terres de l’Ebre.

Per a més informació feu clic aquí.

Ajuntament d´Amposta > agenda > FESTA DEL MUSCLO


  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441