Veure les darreres entrades:

Escrit per Comarquesnord.cat

Los formatges de Capra Crua de La Freixneda i de Quesos l’Escresola de Pena-roja van ser uns dels grans premiats a l’últim Concurs de Formatges d’Aragó, celebrat aquest cap de setmana a Biescas. En concret, lo jurat va premiar el formatge de cabra de llet crua de Capra Crua, mentre que en la modalitat de pasta blana es va reconèixer el treball de Quesos l’Escresola. Com a millor formatge de la temporada, i després d’aconseguir 122,3 punts, trobem lo formatge d’ovella Sierra de Albarracín, Etiqueta Oro de Quesos Artesanos de Teruel.

En esta segona edició del Tast Concurs de Formatges d’Aragó s’hi van presentar 34 formatges, entre els quals trobem estes dos varietats fetes al Matarranya. Per categories també van resultar premiats los formatges Villa Villera i El Benasqués en formatges de vaca. Benabarre Cabra y Villa Corona de El Burgo de Ebro va guanyar a la modalitat formatges de cabra llet pasteuritzada, mentre que el San Pelegrín de Quesos Radiquero va acompanyar a Capra Crua en llet crua. En formatges d’ovella se va premiar Dos Arbas (Ejea de los Caballeros) i Epulae Monegros del Monegrillo.

Al llarg de la cerimònia d’entrega de premis, i segons desgrane el Diario del Alto Aragón, l’alcalde de Biescas, Luis Estaún, va destacar que suposave “una satisfacció” celebrar este esdeveniment a Biescas, perquè tota esta activitat “referme” l’aposta que té esta localitat per un producte de la terra tan valorat com és lo formatge. “Tenim interès en seguir endavant amb esta aposta”, va concloure. Per la seua banda, lo lliurament dels premis va comptar amb la presència de Javier Callizo, que és viceconseller de Turisme del Govern d’Aragó.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441