Veure les darreres entrades:

Després de les Jornades de la Galera i l’Abadejo, i ara que arriba l’estiu, toca al llagostí. Un total de 8 restaurants participaran a les IV Jornades de Cuina del Llagostí de Vinaròs, compreses entre l’1 i el 31 de Juliol. Amb un preu únic de 39€, els següents restaurants: Rafel “Lo Cristalero”, Bergantín, Càtering del Maestrat, Vinya d’Alòs, El Langostino de Oro, Cal Pintxo, Meson de la Mera i la Isla, oferiran menús molt competitius e innovadors amb un ingredient estrella, el llagostí.

Aquest any les jornades s’han avançat al juliol, ja que és el mes amb més captures i per la major qualitat del llagostí “republicà” de Vinaròs, ja que ho han demanat els restauradors. La presentació es va fer a l’inaugurat mercat de Vinaròs amb una degustació de plats amb el llagostí com a ingredient i van presentar-les la regidora de Turisme Elisabet Fernández i el Club Vinaròs Gastronòmic va estar representat per Rafael Chaler i Carlos Albiol.

Per a la difusió d’aquestes jornades, s’han realitzat llibrets que es podran recollir a l’Oficina de Turisme i als restaurants participants, i també es poden consultar a la pàgina web del Patronat de Turisme de Vinaròs.

Des de Mira que bo! vos animem a participar en aquestes importants jornades del producte per excel·lència de Vinaròs.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441