Veure les darreres entrades:

Cuinar és un art, i això ho tenen molt clar, al Art Restaurant. Aquest restaurant, és un somni que tenia Joan Turcó, el seu gerent. Joan sempre s’ha dedicat al món de l’òptica, on ha dissenyat tota classe d’ulleres i moltes per a cèlebres persones.

Però finalment la seua passió des dels 16 anys l’ha guanyat, i ara es dedica a la cuina. La seua visió de la cuina és fomentar els productes frescos que podem trobar als nostres mercats i donar-li la volta amb el seu toc creatiu. El “risotto a la catalana” és una invenció seua: un risotto amb polp, però per lligar hi ha un toc molt català, la salsa romesco. També ens prepara un “wok thai“, en el qual es cuina amb ingredients nostres i s’afegeix salses orientals, una simbiosi de sabors per al paladar.

Però l’art no està només a la cuina, si ens fixem per les parets del restaurant, podem trobar-hi tota classe d’exposicions de pintura i de fotografia corresponents a artistes locals, ja que també intenta fomentar la cultura del territori. I si ens agrada la música en viu, podem gaudir les nits de dissabte d’actuacions de flamenc, couple, jazz, sopranos, i molts més estils musicals per amenitzar aquest artístic restaurant.

Per als apassionats de l’art i la cuina creativa, encara teniu per descobrir l’Art Restaurant, situat al carrer del Cid, 16 de Vinaròs.

[vimeo id="25975483" width="615" height="356"]

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441