Veure les darreres entrades:

El passat divendres 1 de Juliol vam assistir a la inauguració de l’Art Lounge, que ha passat a mans d’una nova gerència, on es van congregar més de 200 persones

Situat al inaugurat Passeig de Vinaròs, està regentat per Alexis i Nicole, els dos d’origen suís, que ens han comentat que portaran l’Art Lounge com un perfecte rellotge.

A partir d’ara l‘Art Lounge obrirà de 10h del mati fins a les 3h de la nit, i podrem gaudir de qualsevol tipus de tapa, entre les que destaquen tapes sibarites, com el caviar, salmó, tratar, etc.

També s’ha renovat l’àmplia terrassa, i consta de dos ambients, la part exterior, on s’ha ficat gespa artificial i nou mobiliari, que es cobrirà durant l’hivern, i sumat amb la terrassa del passeig, podrem gaudir d’una gran varietat de còctels, com el manhattan, apple martini, daiquiri o els batuts de fruita natural sense cap compost químic, a més de servei wifi. La part interior passa a ser un cafè-teatre, on hi haurà exposicions d’art i fotografia.

Mira que bo! t’invita a visitar aquest singular local de Vinaròs.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441