Veure les darreres entrades:

Més de 300 persones entre amics, clients, proveïdors i familiars, es van reunir a l’Hotel Restaurant Diego, que ahir va inaugurar La Terrassa by Sonia, un espai exterior que serà regentada per la germana de Diego, Sonia. Aquesta terrassa, amb un ambient chillout, es convertirà en un punt gastronòmic important per a la població de Santa Barbarà.

A part, vam poder degustar vins i caves selectes, jabugo de “pata negra” i marisc per a tots els assistents, en un acte molt emotiu per la família de l’Hotel Restaurant Diego, ja que amb l’esforç i sacrifici de tota la família, han arribat fins aquí.

Vos convidem a visitar la nova terrassa, en que prima un disseny molt modern, i de segur que Diego, Sonia i la seua família, vos atendran com a tots els clients, com a bons amics.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441