Veure les darreres entrades:

Entre el 7 i 30 de juliol tindrà lloc el VII Festival Internacional de Jazz de Peníscola, que comptarà amb artistes de la talla de BB. King i Cassandra Wilson. I a més compta amb una novetat gastronòmica per al Festival, el Jazz Wine, un vi de la bodega castellonenca L’Embolic de Vins,

Aquest vi, és de la varietat garnatxa i carinyena, i el resultat es vigorós, harmònic i equilibrat, recordant-nos el seu gust al jazz més autèntic: fusió, alma, ritme, força i sorpresa.

Durant aquest festival el podrem trobar a molts restaurants i hotels de Peníscola, encara que l’objectiu es comercialitzar-lo per tota la província i que siga un referent a la província de Castelló.

D’aquesta forma, els amants de jazz, tindran una opció més per gaudir del jazz, però ara de forma líquida, que junt als tretze concerts al Palau de Congressos, que comencen el divendres 8 de juliol amb el músic Jeff Lorber, convertiran la ciutat de la mar, en un referent mundial del jazz durant el mes de juliol.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441