Veure les darreres entrades:
En ple estiu, l’Ametlla de Mar es bolca amb la seua gastronomia, i per això ja preparen les dos diades gastronòmiques, la XVII Diada dels Fideus Rossejats que es celebrarà el 9 de Juliol i la XXVII Diada de l’Arrossejat per al 20 d’Agost

Aquest dissabte, posaran els fideus a la cassola per preparar els fideus rossejats, una recepta originària dels pescadors, i que ara s’ha convertit amb una de les diades gastronòmiques més multitudinàries, per a la pròpia població i per als visitants.

Si també els voleu tastar, a partir de les 17h, a la Cofradia de Pescadors de l’Ametlla de Mar, podrem tastar els tradicional fideus rossejats.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441