Veure les darreres entrades:

Escrit per Comarquesnord.cat

La història, el procés i les tècniques d’elaboració, les cerveses més apreciades i les seues característiques i, com no, la manera més idònia de combinar-les amb els diferents plats. Tot això i més s’ha pogut aprendre al “Taller del Tast de la Cervesa” promogut per la Universitat Jaume I.

El curs comença repassant els ingredients que porta la cervesa, per a continuar amb les bases de la seua elaboració. S’analitzen els diferents aromes i sabors, el tacte amb la boca o la temperatura apropiada per a servir-la. Tots estos apartats han sigut detallats amb precisió pels participants del tast.

Tastar una beguda requereix d’un procés a seguir per tal de no passar per alt cap particularitat.

Considerada moltes vegades com una beguda menor, la cervesa està molt lluny de ser-ho. Té una història tan llarga com la pròpia humanitat i una riquesa de varietats enorme. La cervesa era la beguda del guerrer de les tribus del nord. També era símbol de prosperitat, doncs quan els cereals desbordaven els graners, la cervesa corria per tal d’honorar als deus. A més, les qualitats positives de la cervesa són moltes, sempre amb la mesura apropiada.

Un total de 12 cerveses han sigut analitzades i tastades a Villores en el marc d’este curs.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441