Veure les darreres entrades:

Escrit per Marfanta.com

Després de diversos anys tancat i pràcticament abandonat, el número 54 del passeig de l’Ebre de Tortosa, al barri de Ferreries, tornarà a obrir les portes. L’antiga cerveseria Tirol, un dels locals més emblemàtics de la ciutat a finals de la dècada dels noranta, serà ara el bar restaurant Taj Mahal 1. Les obres de reforma semblen gairebé fetes, i el local ja comença a estar equipat per començar a funcionar. A la reixa hi ha un parell de cartells en què demanen una cambrera i algú per fer els repartiments de menjars a domicili.

Foto: www.lamarfanta.blogspot.com  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441