Veure les darreres entrades:

Viure, riure, menjar i beure, aquesta és la filosofia d’Alea Loft, un nou local que amplia l’oferta gastronòmica i d’oci de les nits d’Amposta.

Al entrar a Alea Loft, de la mà d’Albert Zaera, ens trobem un restaurant únic, construït en base de fusta i en un primer cop, desprèn una sensació de tranquil·litat, com si es estesem a casa, que precisament, és el que volen transmetre. Amb una llum per a l’ocasió, combinant tons de llums ambre i blaus, convida a conèixer més aquest local, que és una caixa de sorpreses.

La primera sorpresa és la seua cuina, una cuina internacional, amb combinació de productes del territori, i amb una jove però experimentada xef, Davinia Cooper, que ha treballat al costat de grans cuiners com Jean-Luc Figueres i Joan Roca. Podem trobar plats com una amanida de brie cruixent en coulis de fruits rojos i canella o un timbal de bacallà, melmelada de tomàquet i olivada, entre altres.

També ens sorprèn la cocteleria, situada a la mateixa barra, amb uns tons blaus molt atractius. De la cocteleria s’encarrega Carles Moreno, un especialista en còctels que prepara més de 12 varietats, i avui el seu còctel tesis, “La Matinà“.

Finalment, Albert, ens mostra la resta del local i la seua zona chillout, on cada cap de setmana podem gaudir d’actuacions com A quiet man, Albert i la Banda dels 13, Steven Munar, Carlos Elorduy, Pepet i Marieta, etc.

Si encara no vos ha convençut, mireu el programa, nosaltres tornarem!

[vimeo id="26261757" width="615" height="356"]

  1. Rosa Besson on dimarts 12, 2011

  Ens el recomanaren i, en uns díes de descans a l’Ampolla, el vam provar.
  Va ser una agradabilissima sorpresa trovar a Amposta un lloc on la simbiosi de la decoració, l’ambient, la musica en viu (era un divendres), la professionalitat del personal i sobre tot el ventall de sabors ens van fer gaudir d’un sopar inoblidable a tot el grup .
  Sense dubtes, un lloc per chalar els gourmets capaços d’apreciar la bona cuina.
  No recomanable per “triperos” que només busquen afartarse de grava.
  El marquem com un lloc per revisitar sempre que vinguem a les Terres de l’Ebre.
  Chapeau nois !

 2. miraquebo on dimarts 12, 2011

  Gent jove, però sobretot molt preparada i professional. Nosaltres també els vam conèixer i també els visitarem a sovint.

  Ens alegra que t’agradi la nostra recomanació. Salutacions i bon profit Rosa!
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441