Veure les darreres entrades:

El pròxim dissabte 16 de juliol, el Gremi Turístic i cultural de Benassal organitza la I Ruta  de la Tapa, on podrem degustar les tapes del productes típics de Benassal: formatges, fruits secs, derivats del porc, pastes, etc.

Per la nit, a partir de les 23h, al Pub Copas, per als amants de la ginebra, hi haurà una degustació de Gin Tonics. I per si ens quedem en fam, el diumenge 17, a partir de les 14h, es realitza un Menú Degustació de “Productes de Benassal”, on trobarem plats típics com “el tombet”, l’olla”, pilotes de Carnestoltes, “ajo arriero, productes del porc, i dolços i pastissos com la collà, pastissos de confitura, rollets d’aiguardent, turrons i massapans, “almendrados” i bescuits entre altres.

Esperem que aquest cap de setmana, conegueu Benassal per la seua vesant gastronòmica. Més informació: www.benassal.es  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441