Veure les darreres entrades:

Escrit per Turisme La Ràpita

La Ràpita ja disposa d’un nou video promocional, en aquesta ocasió es tracta d’un material en 3D amb una alta qualitat d’imatge i que descobreix tots els atractius de la població i del Trabucador.

La presentació va tenir lloc a l’Oficina de Turisme “Església Nova” el passat 13 de juliol. A més, es van donar a conèixer vuit productes gastronòmics recentment dissenyats per la regidoria de Turisme en el marc de la incorporació a la plataforma “Saborea España”. Així, Turisme Sant Carles de la Ràpita aposta un cop més per noves accions promocionals que podrà vendre a través de Canals com Muchoviaje, portal líder en reserves de viatges, amb qui Saborea España acaba de tancar un acord per a la comercialització de les diferents destinacions que formen part de l’associació. Al següent enllaç de Youtube podreu veure el video en 3D.
  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?
'