Veure les darreres entrades:

Escrit per Turisme La Ràpita

La Ràpita ja disposa d’un nou video promocional, en aquesta ocasió es tracta d’un material en 3D amb una alta qualitat d’imatge i que descobreix tots els atractius de la població i del Trabucador.

La presentació va tenir lloc a l’Oficina de Turisme “Església Nova” el passat 13 de juliol. A més, es van donar a conèixer vuit productes gastronòmics recentment dissenyats per la regidoria de Turisme en el marc de la incorporació a la plataforma “Saborea España”. Així, Turisme Sant Carles de la Ràpita aposta un cop més per noves accions promocionals que podrà vendre a través de Canals com Muchoviaje, portal líder en reserves de viatges, amb qui Saborea España acaba de tancar un acord per a la comercialització de les diferents destinacions que formen part de l’associació. Al següent enllaç de Youtube podreu veure el video en 3D.
  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441