Veure les darreres entrades:

Des del 6 de Juliol, podem trobar una altra oferta per comprar carns i formatges d’alta qualitat per a totes les butxaques. Carnes Ros ha obert una nova tenda Cash & Carry al polígon industrial Mercat d’Abastos de Benicarló.

Una tenda amb uns 380 metres quadrats, on professionals i particular gaudiran de producte de fabricació pròpia com de distribució. A part de carns com corder, vedell de llet, cabrit, bou, vedella de Carns Ros, també hi tenen carns d’importació molt apreciades al mercat internacional com “angus” anglès, una raça de vedella considerada una de les millors del món. Però també disposa de producte nacional com pernils ibèrics amb Denominació d’Origen de Terol, Extremadura i Huelva, i com no pernils de “pata negra“. I si volem pernil més econòmic, podem comprar tacs de pernil per només 5 euros.

I no només carns tenim al Cash & Carry, els formatges també tenen el seu lloc, i s’han recordat d’un dels grans formatges del nostre territori, el Formatge de Catí en totes les seues varietats. I també compten amb formatges manxecs, curats o de “recebo” i moltes més varietats.

D’aquesta forma, Carnes Ros, ens ofereix un nova tenda on trobem, a part de productes d’una qualitat suprema, qualsevol producte a l’abast de tothom, i unes impressionants ofertes setmanals que no s’han de deixar escapar.

Podeu trobar el Cash & Carry de Carnes Ros a la Ctra. Sant Mateu km 2,2, al polígon industrial Mercat d’Abastos. L’horari d’apertura es de dimecres a dissabte de 9-14h a 16h-19h, i els dissabtes obrin fins al migdia, o bé, trucar a:l 964 473 215.  1. NEUS on dimecres 20, 2011

    Necesitaria saber si tenen oferta de carn de pollastre i conill, butifarres i salsitches.
    Gracies.

  2. miraquebo on dimecres 20, 2011

    Hola Neus, les ofertes son setmanals, i hi ha de diversos tipus de carn. Cada setmana fan diferents ofertes, aixi segur que trobes ofertes d’aquestes carns. Per a més informació pots trucar al 964 473 215. Salutacions!
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441