Veure les darreres entrades:

Ja tenim una nova guanyadora del concurs d’un menú per a dos persones per a l’Hotel-Restaurant Duc de Vendome de Vinaròs, l’afortunada ha sigut Margarita Lamote de Grignon Aranda. Esperem que gaudeix-ca del bon menjar de Duc de Vendome, com pot veure en aquest enllaç.

I aquesta setmana, un altre concurs! Voleu guanyar un lot de Xocolates Creo? Sortegem dos lots de Xocolates Creo entre tots els que envieu un email en los vostres dades personals (nom i cognoms) a: concurs@miraquebo.com

Molta sort!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441