Veure les darreres entrades:

Escrit per Comarquesnord.cat

La regidora de turisme, María Rallo, va tancar la III edició de les jornadesAnem de Tapes”. La novetat va ser que este acte es va desenvolupar en un dels establiments participants, el Bar Canyero. La regidora feia un balanç “molt positiu” de l’exercici de l’activitat, ja que “s’ha superat la participació de l’anterior edició”.

Segons afirmava, “es tracta d’una iniciativa totalment consolidada que cada any compta amb més adeptes, tant de veïns com en la quantitat de bars o restaurants participants”. Rallo subratllava que “un total de 28 establiments han format la III edició de l’Anem de Tapes, una xifra notablement superior a la de l’any anterior”.

A més, la regidora indicava que “estes jornades posen en valor la gastronomia morellana, amplien l’oferta dels bars i restaurants i dinamitzen l’economia”.

La guanyadora d’un viatge a les jornades de la Cazuelita de Vitòria per a dos persones va ser Marian Querol. Per a participar en el sorteig, els veïns devien d’entregar una cartilla (Tapaport) amb deu setgells d’establiments diferents que indicaven la consumició d’una tapa. Amb este sorteig, es van iniciar les activitats de “L’Estiu de l’Anunci” que, es desenvoluparan durant tot este mes d’agost. Estes activitats tindran la seua continuïtat avui amb la presentació del llibre “Les Roques del Port”, d’Álvaro Arasa i amb dos partits del Campionat de futbol sala Ciutat de Morella.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441