Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

Només falten uns pocs dies per a un dels esdeveniments més importants de l’estiu vinarossenc i també de la costa valenciana, la festa del llagostí de Vinaròs. Aquest esdeveniment és un dels de major tradició a les nostres terres ja que se celebra de manera ininterrompuda des de l’any 1963, la qual cosa denota la importància que Vinaròs sempre li ha donat al turisme ia un dels seus productes turístics més emblemàtics i de major qualitat, el llagostí de Vinaròs.

En aquesta ocasió, l’esdeveniment començarà a les 22:00h del proper 11 d’agost en el nou passeig marítim de Vinaròs. Els encarregats de preparar els famosos llagostins de Vinaròs són els restaurants de Vinaròs Gastronòmic i de l’Associació d’Hostaleria de Vinaròs. Es repartiran uns 200 kg llagostins de Vinaròs entre el nombrós públic assistent. La degustació es planteja per a grups de 6 persones i inclou 1 kg de llagostins més una ampolla de cava. De la mateixa manera, també es prepara per part de l’Associació de Pastisseria de Vinaròs, una safata de pastissos conjuntament amb una ampolla de cava. Per poder degustar tot el detallat anteriorment, només s’ha d’abonar 75 € (la degustació i participació en aquesta famosa festa no arriba ni a 13 € per persona). Cal destacar que la reducció de preus respecte de l’any anterior ha estat possible gràcies a la col.laboració del Ajuntament de Vinaròs i la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, ja que aquestes administracions es faran càrrec de part d’aquesta despesa, a través del conveni de promoció per al consum de peix fresc de la Comunitat Valenciana.

Però no hauríem de qualificar a aquest esdeveniment amb el mer qualificatiu de gastronòmic ja que tal i com es planteja, podríem assegurar que ja s’ha transformat en una autèntica festa on es donen cita turistes i residents de Vinaròs. Diem això, perquè una vegada finalitza la degustació es dóna inici a una tradicional revetlla que com no podia ser menys, en una festa mediterrània, s’acompanya d’un espectacular castell de focs artificials.

Cal destacar que la realització d’aquesta tradicional festa servirà en aquesta ocasió per donar inici al II Tapa Tour del Llagostí de Vinaròs. Els restaurants de Vinaròs Gastronòmic han preparat unes gustoses i innovadores tapes que acompanyades de les seves begudes corresponents (vi, cava o cervesa) podran ser degustades per tan sols 5 €, des del 12 de agost fins al 4 de setembre. Entre tots els assistents a aquesta singular iniciativa de tapes es repartiran premis directes consistents en sopars i / o rutes gastronòmiques, tractaments de massatge i bellesa a Aqua & Estetic, lots de vi Vicente Gandia, productes de marxandatge de Vinaròs i un sorteig d’un cap de setmana a Vinaròs per a dues persones a l’Hotel Vinaròs Playa. Així mateix seran els propis assistents al II Tour de la Tapa del Llagostí de Vinaròs, els que decidiran quina és la millor tapa ja que podran votar entre els restaurants participants, quina la que més els ha agradat.

Per a més informació:
Patronat de Turisme de Vinaròs
T. 964 45 52 53 / turismevinaros@gmail.com
www.turisme.vinaros.es  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441