Veure les darreres entrades:

Escrit per Comarquesnord.cat

El “Forn de la Vila” de Forcall, torna obrir les seves portes l’1 d’agost, després de la nova licitació per a la gestió del mateix. cal recordar que aquest forn és el més antic d’Europa en funcionament, ja que la seva obertura data de l’any 1246.

Per això una nova familía es farà càrrec en aquesta nova etapa del funcionament i gestió d’aquest forn tradicional, conegut per la qualitat del pa i les seves pastes, amb l’elaboració artesana de les mateixes, sent a més un important focus turístic de la localitat de Forcall, on molts turistes no solament compren el pa sinó que poden conèixer el funcionament i com és un forn “moruno” d’aquestes característiques.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441