Veure les darreres entrades:
Nota de Premsa

La Festa del Llagostí, que se celebrarà demà dijous a la nit serà el punt de partida del II Tapa Tour del Llagostí de Vinaròs, que tindrà lloc del 12 de agost al 4 de setembre, i en el qual es repartiran un total de 50 premis directes als primers clients que realitzin tot el recorregut gastronòmic. Per això, els restaurants de Vinaròs Gastronòmic: Bergantín, La Cocina de Javier Ramos, Cal Pintxo, Mesón de la Mera, Rafel el Cristalero, La Isla, El Langostino de Oro i Vinya d’Alòs, han preparat unes gustoses i innovadores tapes que acompanyades dels seus begudes corresponents (vi, cava o cervesa) podran ser degustades per tan sols 5 euros. Entre tots els assistents a aquesta singular iniciativa de tapeo es repartiran premis directes consistents en sopars i / o rutes gastronòmiques, tractaments de massatge i bellesa a Aqua & Estetic, lots de vi Vicente Gandia, productes de marxandatge de Vinaròs i un sorteig d’un cap de setmana a Vinaròs per a dues persones a l’Hotel Vinaròs Playa. Així mateix seran els propis assistents al II Tour de la Tapa del Llagostí de Vinaròs, els que decidiran quina és la millor tapa ja que podran votar entre els restaurants participants quina és la que més els ha agradat.

D’altra banda, la ciutat ja ho té tot a punt per celebrar, demà dijous a les 22 hores, la festa del llagostí, un esdeveniment gastronòmic i turístic que se celebra de manera ininterrompuda des de l’any 1963. En aquesta ocasió, l’esdeveniment té novetats significatives, com la tornada a l’escenari del passeig marítim després de la seva remodelació i una baixada del preu de la degustació fins als 75 euros per al grup de sis persones, amb l’objectiu d’arribar al màxim públic possible. Segons l’organització, encara queden tiquets disponibles, els quals es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Vinaròs. Els encarregats de preparar els famosos llagostins de Vinaròs són els restaurants de Vinaròs Gastronòmic i de l’Associació d’Hostaleria de Vinaròs que repartiran uns 200 kg de llagostins de Vinaròs entre el públic assistent. La degustació per a grups de 6 persones inclou un quilo de llagostins més una ampolla de cava. A més, l’Associació de Pastisseria de Vinaròs, també oferirà una safata de pastissos conjuntament amb una ampolla de cava. Per poder degustar tot tan sols s’ha d’abonar 75 €, amb el que la degustació no arriba als 13 € per persona. En aquesta ocasió no hi haurà barra per adquirir begudes, però també poden fer degustacions individuals al preu de 2 euros, que inclou dos llagostins i una copa de vi o cava, a 5 euros la degustació de pastissos, que inclou també una copa de cava. Cal destacar que la reducció de preus respecte de l’any anterior ha estat possible gràcies a la suport de l’Ajuntament de Vinaròs i la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, ja que aquestes administracions es faran càrrec de part d’aquesta despesa, a través del conveni de promoció per al consum de peix fresc de la Comunitat Valenciana.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441