Veure les darreres entrades:

Coincidint a mitjans agost, una vegada més, es va celebrar la Festa del llagostí a Vinaròs. Veïns i turistes es van donar cita al passeig marítim de la ciutat per degustar els més de 200 quilos d’aquest fruit marítim que durant tota la tarde van cuinar el Vinaròs Gastronòmic i l’Associació d’Hostaleria de la ciutat, a més, el gremi de pastisseria, també ens va oferir dolços.

Cal destacar que aquest any el preu del tiquet-degustació per a sis persones es va reduir a 75 €, incloent la degustació de llagostins, dues ampolles de cava i una degustació de rebosteria, però també hi havia la possibilitat de degustacions individuals.

Aquesta festa del llagostí que es celebra des de 1963, donarà pas a les II Jornades del Tapa Tour, on a més de una gran varietat de tapes amb el llagostí com a ingredient, també es sortegen una gran multitud de regals. En la primera edició, el premi a la millor tapa va recaure al restaurant La Cocina de Javier Ramos.Repart  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441