Veure les darreres entrades:

Escrit per marfanta.com

L’associació Platigot, que aplega el sector de la restauració i de l’hostaleria de Tortosa, ha hagut de sortir al pas dels diversos rumors que durant les últimes setmanes han circulat per la ciutat, al voltant del presumpte tancament de mitja dotzena de restaurants a causa de la crisi. Segons Platigot, “no són certes aquestes afirmacions” i els establiments esmentats “restaran oberts, al servei de totes aquelles persones que els vulguin gaudir”. En concret, la nota de Platigot desmenteix el tancament dels restaurants Sant Carles, Paiolet, Nolla, Lakinoa i Bar Sport. De fet, els rumors van començar fa un parell de setmanes amb l’anunci del suposat tancament dels restaurants Nolla, Lakinoa i La Masada, i amb el possible traspàs de la sidreria Amets, també a la zona de Vora Parc. Però després el rumor ha anat deformant-se i engrandint-se, tot afegint també els restaurants Paiolet, Bar Sport, La Torreta de Remolins i Rosa Pinyol.  1. Albert on dilluns 22, 2011

    M’en alegro de que no siguin certs.

    Entre d’altres perque “el risotto de Lakinoa” i “les pizzes de La Masada” són una passada!

  2. miraquebo on dilluns 22, 2011

    Nosaltres també, és una llàstima sentir noticies així!
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441