Veure les darreres entrades:

La Festa Major d’un dels productes més nostres ja és aquí. I es que aquest dissabte, 27 d’agost, a l’entorn de la Torre de Camarles, es celebra la 7ª Jornada Baldana d’Arròs a Camarles. Una festa on que reuneix una gran quantitat d’amants d’aquest producte i de les tradicions del territori, i on s’implica tot el poble, els establiments, comerços i restauradors locals.

Com a les antigues edicions, podrem degustar baldanes amb tot tipus de receptes, com la tradicional baldana d’arròs, canelons, lasanya o pizza de baldana, fesols amb baldana, caragols amb baldana, i moltes més.

L’acte començarà a les 19h, en una jornada on actuaran un grup de rondalla, i també el duet Sherpas. A més, la jove carnissera Gloria Curto, ens oferirà la baldana d’arròs sense sang, que ja s’ha consolidat com un dels productes típics de Camarles.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441