Veure les darreres entrades:

Des del primer de setembre i fins al pròxim dia 7, 16 locals de Peníscola ofereixen una tapa i la beguda especificada en el menú per només tres euros, dins de la ruta gastronòmica Xancles i Tapes.

En las sisena edició, a més de l’habitual funcionament del cupó a firmar per part dels restaurants i bars, a mesura que el participant avance en la ruta, Xancles i Tapes preveu multitud de premis, més de 500, que inclouen sessions d’spa, entre altres.

A més, cada participant que acabe la ruta podrà recollir les seues xancles i la camiseta acreditativa de la participació en la ruta, de manera totalment gratuïta i només per participar-hi. Per a recollir els premis caldrà acudir a l’Oficina de Turisme per votar les millors tapes i establiments i a continuació, anar a l’Estació Nàutica, ubicada en el port pesquer, on s’entregaran els premis.

Enguany també s’ha inclòs una dotació pressupostària per als restaurants més votats en la categoria de millor tapa, millor atenció al client i millor presentació: un premi en efectiu per cadascuna de les tres categories. “Un esforç que es fa des de l’organització perquè considerem important l’esforç i l’alt nivell de les tapes d’anys anteriors i volem premiar així als restauradors participants” asseguraven.

Enguany, a més, es repeteix la iniciativa d’oferir tapes per a celíacs, sense gluten, per part d’un dels hotels de la ciutat, no participant de la ruta, però col·laborador en la prova, el Gran Hotel Peñíscola.

Per a la promoció de la ruta, l’organització ha activat canals de comunicació en diferents xarxes socials, on organitza concursos i informa de les novetats en relació amb Xancles i Tapes.

“La iniciativa, ja consolidada, és una cita ineludible dins de l’agenda d’activitats d’oci que programa o en què col·labora el Patronat Municipal de Turisme” assegurava la gerent de l’ens, Beatriz Rosa, qui, a més, ha valorat “molt positivament que les empreses col·laboren amb l’administració en aquest tipus d’iniciatives”.

L’any passat, durant els set dies de la ruta gastronòmica, els nou establiments participants van servir al voltant de 5.000 tapes, xifra que l’organització espera incrementar enguany, per l’augment del nombre de locals que hi participen i el nombre de tapes en oferta, un total de 32.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441