Veure les darreres entrades:

Escrit per www.3×4.info

Formatges de Catí, la cooperativa de l’Alt Maestrat, continua donant a conèixer els seus productes en el mercat internacional. Demà dimercres, els productes de la formatgera seran els progatonistes a la botiga principal que Whole Foods té a Londres. Whole Foods és la principal cadena britànica d’alimentació especialitzada en productes naturalistes i orgànics.

Formatges de Catí participa en una acció promoguda per l’Institut Valencià de l’Exportació en col·laboració amb l’importador brindis. La promoció s’estén fins al dia 18 i avui dimecres els productes destacats seran una varietat de formatges de Catí, entre els quals destaquen les varietats ecològiques en format Tronchón, al vi, l’aroma de romaní o trufat. Formatges de Catí ofereix un total de set varietats de formatge ecològic, formatge que destaca per la puresa dels seus ingredients, el respecte al medi ambient, la producció sense additius químics i les corresponents acreditacions que certifiquen la seva procedència ecològica.

La llet dels formatges “catinencs” procedeix de les explotacions agràries del Maestrat i de bestiars d’ovelles i cabres que pasturen a l’aire lliure i mengen productes naturals. Durant aquestes dues setmanes l’aparador principal de l’Whole Foods de Kensington St estarà ambientat específicament per a aquesta Promoció i es duran a terme diferents esdeveniments a la botiga per tal de promocionar els productes participants, entre els quals té una presència destacada Formatges de Catí. Degustacions de producte o exhibicions de cuina en directe formen part de les accions programades. Tota la varietat de Formatges de Catí es pot consultar a www.quesosdecati.com. La formatgera del Maestrat és present en nombroses campanyes de Promoció en Punt de Venda, en aquest cas acompanyant a altres productes de la Comunitat Valenciana.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441