Veure les darreres entrades:

Un clàssic de Benicarló es el Hotel Marynton, un hotel que no ha perdut la seua filosofia i el bon servei des del primer dia. Però el que tenen clar, es que els temps canvien i tot es modernitza, i a l’Hotel Marynton també ho fan.

Mayte Grau, s’ha ficat incorporat a l’hotel familiar, a la part comercial i de màrqueting, i li ha donat un aire nou, començant per la seua cuina, on els dos cuiners de tota la vida, Jesús Requena i Juan Martínez, han preparat un menú degustació, junt a tres més, un de terra, un de mar i un mixt. A part, tampoc podem deixar de banda, les Jornades del Polp i el Peix que es realitzaran a partir del dia 15 a Benicarló i també les de la tant reconeguda carxofa de Benicarló.

Per a aquest Mira que bo!, ens preparen un filet de vieira amb ceps, i un tronc de llobarro a l’espatlla, corresponents als seus menús gastronòmics. Per un altra banda, Mayte, també ens mostrarà les habitacions de l’hotel i dels apartaments.

Per finalitzar aquest entretingut recorregut, arribem fins al Café Bar, que arran de la reforma del 2007, presenta un espai modern i alternatiu, on podem prendre des de copes, com aquest atrevit Gin Tònic d’algues marines amb perles mentolades, un aperitiu e inclòs un bon menjar, com una llagosta pobre o un carpaccio d’abadejo.

Nosaltres ja hem gaudit d’aquest recorregut per un hotel clàssic de Benicarló, esperem que vosaltres també ho feu!

[vimeo id="28456319" width="615" height="335"]  1. miraquebo on dimarts 6, 2011

    Si que se come bien Antonio! Esperamos que lo sepa mucha más gente, y puedan disfrutar de la calidad y el servicio del Hotel Marynton!
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441