Veure les darreres entrades:

L’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca i l’Associació Firal, posaran en funcionament una nova eïna de promoció dels productes de la comarca. Durant la celebració de la 755º edició de la Fira de Morella, els dies 10 i 11 de setembre, onze restaurants de Morella promocionaran la carn dels Ports amb menús especials.

Esta iniciativa s’unix a la degustació de carn que es celebra a l’Espai Firal i que servix per a reivindicar el producte. No obstant això, en esta edició, s’ha donat un pas més i els menús especials dels restaurants pretenen promocionar un producte singular com el que s’obté dels animals de la zona.

El president d’Assetmico, Jorge García, explica que “hem de potenciar la nostra indústria agroalimentària i els nostres productes, ja que és una excel·lent matèria prima que els nostres restauradors saben aprofitar”. Per això, afirma que “el turisme i la ramaderia tenen punts d’unió que hem de potenciar i, estos menús, són un exemple”.

En total, seran onze restaurants distints els que oferisquen menús en els què la carn dels Ports siga l’eix central. En ells, destaca la varietat de plats que s’oferixen, combinant tot tipus de carns, com a corder, vedella, perdiu o solomillo. Alguns menús, especifiquen fins a la finca de procedència de la carn. A més, els menús es complementen amb entrants i postres típiques de Morella, com les croquetes, embotits, patés, bolets, el flaó o la quallada.

Lots de productes típics
A més de la degustació i dels menús especials, es promocionaran els productes dels Ports amb una exposició i sorteig. Esta iniciativa va sorgir en la passada edició i, a causa de l’èxit de la mateixa, enguany s’ha optat per repetir-la. D’esta manera, distints establiments donen un producte típic de la comarca que està exposat a l’estand municipal, durant tot el cap de setmana. Així, els assistents els observen a l’entrada de l’Espai Firal. En la cloenda de la Fira, se sortegen en distints lots.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441