Veure les darreres entrades:

Escrit per Comarquesnord.cat

La Majoralia de la Verge del Llosar de Vilafranca preparava aquest dissabte els pastissos de confitura de carabassa per a la festa del proper dia 8. A dos forns de Vilafranca es reunien un centenar de persones buscades pels majorals per elaborar aquest dolç tant típic del municipi, que es prepara en grans quantitats per a les festes de Sant Antoni i el Llosar. Aquesta vegada per a la Mare de Déu s’han fet més de 10.000.

La Majoralia del Llosar 2011 ja tenia la confitura de carabassa feta des de finals de l’any passat, ja que els donatius de carabasses per part de la gent del poble va ser considerable. Ara només calia fer els pastissos i s’ha esperat al darrer cap de setmana abans de la celebració.

A més, aquestos dies s’està duent a terme la Novena de la Mare de Déu del Llosar, que començava el 31 d’Agost i que s’allarga fins al dia 8. El dijous tindran lloc els actes tradicionals del dia de la patrona.

Tot està a punt a Vilafranca per a la celebració del dia del Llosar, que en aquesta oportunitat es celebra el dijous 8 de setembre. Pepita Tena, Carmen Tena, Aurelia Navarro i Cristóbal Alcón son els majorals del dia gran de la Mare de Déu.

Històricament les festes majors de Vilafranca es celebraven al setembre però des de 1988 tenen lloc al mes d’Agost i es celebren en honor al patró Sant Roc.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441