Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

L’alcalde de Valladolid, Javier León de la Riva, el director general de Turespaña, Antonio Bernabé, i el president de la Federació Espanyola d’Hostaleria (FEHR), José María Rubio, han presentat a Valladolid, els resultats de les últimes sessions de treball que SABOREA ESPAÑA ha vingut celebrant en diverses ciutats aquests últims mesos, i que durant la jornada d’avui seran ratificades per tots els membres del Club de Producte Saborea España.

Concretament, s’han presentat les línies estratègiques en què SABOREA ESPAÑA pretén treballar per liderar el desenvolupament del turisme gastronòmic. Després un complet procés d’anàlisi i debat en què s’han mantingut reunions a Barcelona, ​​Valladolid, València i Madrid, els responsables tècnics del Club de Producte han desenvolupat les noves línies estratègiques que SABOREA ESPAÑA té previst dur a terme durant els propers anys. Les línies s’emmarquen en quatre grans objectius estratègics que són:

1. Consolidar una estructura de gestió que permeti aconseguir els objectius proposats, seguint les estratègies triades i comptant amb la implicació dels socis.

2. Desenvolupar potents eines de Màrqueting de forma planificada.

3. Arribar a ser una Plataforma de Producte sostenible. Que potencia les experiències gastronòmiques autèntiques, vinculades al territori, als sabors autòctons ia la nostra riquesa gastronòmica i cultural.

4. Aconseguir que SABOREA ESPAÑA s’identifiqui dins i fora de les nostres fronteres amb un segell de referència de destinacions i experiències de turisme gastronòmic.

 

Alguns dels projectes en què SABOREA ESPAÑA preveu treballar en el futur són:

- Desenvolupament d’una Xarxa d’Espais Gastronòmics a l’Estranger.

- Espais on el visitant podrà degustar i adquirir propostes gastronòmiques espanyoles i conèixer els seus territoris origen d’elaboració.

- Fomentar La Tapa com a Patrimoni Gastronòmic Espanyol. Aconseguir un reconeixement nacional i / o internacional de la Tapa a través de la celebració anual d’un dia dedicat a aquest producte d’origen espanyol, amb una programació cultural i festiva vinculada a la fita a totes les destinacions de SABOREA ESPAÑA.

- Suport a iniciatives que desenvolupin propostes enogastronòmiques coherents amb la filosofia de ASSABOREIX ESPANYA: gastronomia autèntica vinculada al territori.

- Desenvolupament d’una Plataforma de Comercialització pròpia. En col.laboració amb els principals operadors en línia, ASSABOREIX ESPANYA aquesta desenvolupant la seva pròpia plataforma de difusió i comercialització d’experiències gastronòmiques.

- Fòrums d’Intercanvi d’Experiències entre les destinacions de SABOREA ESPAÑA. Celebració de sessions de treball enfocades per a l’intercanvi de experiències de les destinacions de ASSABOREIX ESPANYA i la identificació de bones pràctiques a nivell nacional i internacional

Per altra banda, s’ha comentat també l’excel·lent relació que SABOREA ESPAÑA està mantenint amb un conjunt d’institucions i organismes que participen de manera directa o indirecta en l’àmbit del turisme gastronòmic.
Aquests són la XARXA DE PARADORS, que ja és soci de SABOREA ESPAÑA com soci institucional, l’INSTITUT CERVANTES, el MARM, la RTVE i institucions financeres com Bankia, …

Finalment, des de la FEHR s’ha valorat molt positivament la presència de SABOREA ESPAÑA en la pròxima cimera de turisme de la CEOE que tindrà lloc el proper 18 d’octubre a MADRID. En aquesta cimera SABOREA ESPAÑAté previst presentar la seva nova plataforma de comercialització d’experiències gastronòmiques en què porta treballant alguns mesos.

L’Associació Saborea España està composta per quatre entitats d’àmbit nacional i internacional: FEHR (Federació Espanyola d’Hostaleria), Associació Espanyola de Destinacions per a la Promoció del Turisme Gastronòmic, Euro-Tocs (organització europea de cuiners composta per xefs de gran prestigi) i FACYRE (Associació de Cuiners i Rebosters d’Espanya) i presidida pel xef Pedro Subijana.

Recentment, a més, s’ha incorporat com a soci institucional la xarxa de Paradores. El treball en xarxa dels quatre socis ha permès el naixement de Saborea España, amb un objectiu comú: potenciar el paper de la gastronomia
com a atractiu turístic i la col.laboració públic-privada, transformant els productes gastronòmics en experiències turístiques úniques i especialitzades.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441