Veure les darreres entrades:

Escrit per Diari del Maestrat

La regidora de Turisme i Platges, Elisabet Fernández ha presentat el Concurs de Cuina Aplicada al Llagostí, que tindrà lloc dilluns al renovat mercat.

Deu seran restaurants procedents de diferents comunitats autònomes que participaran en la edició 2011 del Concurs de Cuina Aplicada al Llagostí, que se celebrarà íntegrament al mercat municipal. S’han rebut 38 sol·licituds de participació procedents de diferents punts de la geografia española, i se n’han escollit deu després d’haver passat un procés de selección. La procedencia és Astúries, Cantàbria, Castella Lleó, Castella-la Manxa, Madrid, Murcia, Catalunya, Canàries, Illes Balears i de la Comunitat Valenciana. El jurat estarà presidit per Vicente Patiño, mentre que com vocals estaran Javi Antoja, José Aguilar, Salvador García i el vinarossenc Rafel Lo Cristalero.

La jornada començarà a les 17 hores amb l’elaboració de les receptes fins a les 19 hores. Després, a les 20 hores tindrà lloc la deliberació del jurat i a les 20.30 hores es lliuraran els premis. Durant la tarda, el restaurant Bergantín, guanyador de la segona edició del Tapa Tour, oferirà la tapa guanyadora i un got de vi al preu de 3 euros. També l’empresa de conserves artesanes Coarvi de Vinaròs estarà present amb una mostra dels seus productes. Cal recordar que el dijous 15 de setembre en la biblioteca municipal tindrà lloc una nova edició del “Llagostí Divertit“, a càrrec del cuiner Juanjo Roda, una demostració lúdica per a nens i nenes de 5 a 10 anys, amb l’objectiu que coneguin els productes típics vinarossencs i com es cuinen.

Juanjo Roda amb un participant de la anterior edició del concurs  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441