Veure les darreres entrades:
Coincidint amb la XII Festa de la Sega a l’Ampolla, també es realitzen del 18 de setembre al 2 d’octubre les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, on es prepararà aquest ingredient amb la característica cuina marinera i del Delta, i productes de la terra.

En aquestes jornades gastronòmiques, participaran els següents restaurants, tots amb un menú diferent i preus per a totes les butxaques: Restaurant Botavara, Can Piñana, Casa Llambrich-Juani, Club Nàutic-Casa Montero, Del Mar-Flamingo, L’ham, La Barraca, Plat a Taula, Pollastre i Sol-Llambrich.

Així que ja sabeu, aquest diumenge, a partir de les 11h, al Port Pesquer, podreu descobrir les diferents tasques tradicionals que es realitzaven un cop segat l’arròs, i a més estarà amenitzat per rondalles típiques del Delta. En acabar, també tindreu l’oportunitat de provar els millors arrossos mariners als restaurants mencionats.
  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441