Veure les darreres entrades:

Escrit per Comarquesnord.cat

Dintre del Conveni de Desenvolupament Rural Sostenible firmat entre el Ministeri i la Mancomunitat de la Taula del Sénia, una vegada el Ministeri ha donat la conformitat, la Mancomunitat ha notificat les ajudes a les agrobotigues del Territori del Sénia.

De les 11 peticions presentades, 2 s’han descartat per no complir algun dels requisits. Les altres 9, que sí reunien els requisits necessaris, totes tindran alguna ajuda. De les 9 n’hi ha 4 que són de Cooperatives i les altres 5 d’empreses o particulars.

Les poblacions i els titulars de les Agrobotigues són, a Benicarló, Comestibles Senar; a Morella, Queseria Artesanal de Morella; a Sant Carles Ràpita, Benihort (Coop. S. Isidre de Benicarló); a Santa Bàrbara, Agrícola del Camp i Secció de Crèdit SCCL i Agrícola Sant Gregori SCCL; a La Sénia, Construccions Segura Bonfill SL, a Ulldecona, Agrícola i Secció de Crèdit d’Ulldecona SCCL; a Vall de-roures, I.C. Los Tres Reyes SA i a Vinaròs, Conservas Artesanas Vinaròs SURL

L’import total de les inversions que han segut acceptades com a subvencionables, sumant els 9 projectes aprovats, ascendeix a 418.166 € i, per tant, esta serà la quantitat total a invertir per a cobrar l’ajuda prevista. La suma total de les ajudes aprovades als 9 projectes en forma de subvenció a fons perdut és de 147.398 €, el que representa de promig un 35% de la inversió feta.

Una vegada notificades oficialment les ajudes, ja es poden presentar els justificants de totes les inversions fetes i, després de revisar la documentació i les obres fetes, ja es pagaran les ajudes.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441